haircatalogue.com
Всички съкращения на косата в само каталог онлайн


Hair Catalogue : Това е авангардна международна каталог, където можете да намерите цялата информация за прическите, модни прически и препоръки от фризьори популярни за момента. Този каталог се обновява непрекъснато, а не от фризьори. Не забравяйте да го посетите често, за да открият нови статии и информация за косата и прическите мода. Новият сезон започна и желанието за промяна вече е усетно? Ако не знаете как да се даде тласък на вашия поглед от вашия Фризьор, Ето какво прави за вас: Ние събрахме заедно, в каталог на всички снимки за нас значителен стайлинг и голяма склонност на много косакоса, за да вдъхнови най-доброто. Разфасовки, цветове, стилове и прически от всички видове: от традиционната права линия със странична таралежи жизнена и еластична, с къси радикални обеми меки и вълнообразни, че най-добре изразяват най-женската, която е във всяка жена. Да не говорим за съкращения и мащабирани до класически, че всеки сезон минава като най-новата тенденция: ресни! Не можете да намерите това, което е правилно за вас! Ние откриваме всички предложения на момента, идващи от най-добрите фризьорски салони и най-известните подиуми. Готови ли сте да подновите вашия поглед?

Gossip & News
19 Nov 19
Keith Harris

Find put the latest hair collection, called “Avant Garde” , made by Keith Harris, international hairstylist from UK

MUA: Rita Simone
Style & Direction: Ekaterina Belaya
Photographer: Daria Belikova
Assistant Photographer: Stanislav Kopanev
Assistant hair: Marina Vaskina
Assitant MUA: Margo Mayor
Post production: Celena

hair-collections

19 Nov 19
  • ANGELO SEMINARA ha concluso la sua collaborazione con DAVINES
Angelo Seminara
  • TOM CONNEL ricoprirà il nuovo ruolo di HAIR ART DIRECTOR per DAVINES
Tom Connel
18 Nov 19
Ashley Gamble

Elements, was inspired by the changing seasons and the vibrant, eclectic tones within nature. It finalised in HJ’s British Hairdressing Awards for Schwarzkopf Professional British Colour Technician of the Year and has awarded Ashley and –Stephanie front covers and social media coverage across the globe.

Hair: Stephanie and Ashley Gamble
Ph: Richard Miles
Stylist: Ashley Gamble  

hair-collections

15 Nov 19

Clicca qui e Guarda lo Sfogliabile

15 Nov 19

CREDITI:
Hairstylist: Angelo di Pasca per Saccucci's Master Class
Ph: Patrizio Gentile, Kobe Thinh Nguyen, Escalante.
Make up : Oristano Guevara, Sophia Chau Hoang

hair-collections

Encyclopedic hair website


Фризьорите се грижат за здравето на косата в козметични и естетически салони, със стил прически за модни снимки и продажба на продукти за грижа за косата.

Свързани теми

Лексикон на фризьори

Hair Catalogue, фризьори, коса, здраве, салони за красота, модни снимки за коса, прически, естетика, продажба, грижа за оплешивяване, Hair Catalogue, падане на косата, оцветяване, слънчеви щрихи, балайти, роботи, шатуш, Дея-Ву, Hair Catalogue, Globelife, честни фризьори, брандове за коса, Фризьорски сектор, фирми за боядисване на коса, професионални производители на Фризьорски изделия, произвежда линии с трети страни, частни етикети, аксесоари за коса, Hair Catalogue, търговци на дребно на фризьори, търговци на едро продавачи на продукти за коса, дилъри Фризьорски продукти, фризьори, салони за красота, пазарни изследвания в модната индустрия на косата, Фризьорски екипировка, информация за коса, информация за косата, Hair Catalogue, новини Фризьорски изделия, Мебелни магазини, експорт на внос, Фризьорски консумативи

X

privacy