haircatalogue.com
Tots els talls de cabells en un únic catàleg en línia


Hair Catalogue : Aquest és un catàleg internacional d'avantguarda on es pot trobar tota la informació sobre els estils de cabell, pentinats de moda, i les recomanacions dels perruquers populars del moment. Aquest catàleg s'actualitza contínuament i no per perruqueries. Recordi's de visitar-lo sovint per descobrir nous articles i informació sobre la moda del cabell i els pentinats. La nova temporada ha començat i el desig de canvi ja s'ha sentit? Si no saps com donar un impuls al teu look des del teu perruquer, aquí és el que fa per tu: hem reunit, en un catàleg de totes les fotos per a nosaltres un estil significatiu i una gran tendència de molts perruquer, per inspirar el millor. Talls, colors, estils i pentinats de tot tipus: des de línia recta tradicional amb eriçons laterals vibrants i resilients, amb volums curts i radicals tous i ondulats, que millor expressen el més femení que hi ha en cada dona. Per no esmentar els talls i escalat a un clàssic que cada temporada passa com l'última tendència: la franja! No es pot trobar el que és adequat per a vostè! Descobrim totes les propostes del moment, provinents dels millors perruqueries i de les passarel·les més famoses. Estàs preparat per renovar el teu look?

Gossip & News
19 Nov 19
Keith Harris

Find put the latest hair collection, called “Avant Garde” , made by Keith Harris, international hairstylist from UK

MUA: Rita Simone
Style & Direction: Ekaterina Belaya
Photographer: Daria Belikova
Assistant Photographer: Stanislav Kopanev
Assistant hair: Marina Vaskina
Assitant MUA: Margo Mayor
Post production: Celena

hair-collections

19 Nov 19
  • ANGELO SEMINARA ha concluso la sua collaborazione con DAVINES
Angelo Seminara
  • TOM CONNEL ricoprirà il nuovo ruolo di HAIR ART DIRECTOR per DAVINES
Tom Connel
18 Nov 19
Ashley Gamble

Elements, was inspired by the changing seasons and the vibrant, eclectic tones within nature. It finalised in HJ’s British Hairdressing Awards for Schwarzkopf Professional British Colour Technician of the Year and has awarded Ashley and –Stephanie front covers and social media coverage across the globe.

Hair: Stephanie and Ashley Gamble
Ph: Richard Miles
Stylist: Ashley Gamble  

hair-collections

15 Nov 19

Clicca qui e Guarda lo Sfogliabile

15 Nov 19

CREDITI:
Hairstylist: Angelo di Pasca per Saccucci's Master Class
Ph: Patrizio Gentile, Kobe Thinh Nguyen, Escalante.
Make up : Oristano Guevara, Sophia Chau Hoang

hair-collections

Encyclopedic hair website


Perruqueries tenir cura de la salut del cabell en els salons de bellesa i estètica, amb pentinats d'estil per a la moda-fotos del cabell i la venda de productes per al cabell cura.

Temes relacionats

Lèxic de perruqueries

Hair Catalogue, perruqueries, cabells, salut, salons de bellesa, fotos de moda de cabells, pentinats, estètica, venda, cura de la calvície, Hair Catalogue, caiguda del cabell, colorants, cremades de sol, balayages, meches, shatush, Deja-Vu, Hair Catalogue, Globelife, saló de perruqueria, marques de productes per al cabell, sector de la perruqueria, les empreses de tints per al cabell, els fabricants de productes de perruqueria professional, fabrica línies amb tercers, Etiquetes privades, accessoris per al cabell, Hair Catalogue, perruquers minoristes, venedors majoristes de productes per al cabell, els distribuïdors de productes de perruqueria, perruqueries, salons de bellesa, la investigació de mercat en la indústria de la moda del cabell, els equips de perruqueria, informació del cabell, informació del cabell, Hair Catalogue, notícies productes de perruqueria, perruqueries de mobles, exportació d'importació, material de perruqueria

X

privacy