haircatalogue.com
Svi rezovi kose u jedinom katalogu online


Hair Catalogue : To je najmoderniji Međunarodni Katalog gdje možete pronaći sve informacije o stilovima kose, trendy frizure, i preporuke od strane frizera popularan u trenutku. Ovaj katalog se kontinuirano ažurira, a ne frizerima. Ne zaboravite da ga posjetiti često otkriti nove članke i informacije o kosi i frizure mode. Nova sezona je započela, a želja za promjenom već se osjetila? Ako ne znate kako dati poticaj za svoj izgled od svog frizera, ovdje je ono što radi za vas: mi smo donijeli zajedno, u katalogu svih fotografija za nas značajan styling i velike tendencije mnogih hairstyilist, inspirirati najbolje. Rezovi, boje, stilovi i frizure svih tipova: od tradicionalnih ravnih linija s lateralnih ježeva živahne i otporne, s kratkim radikalnim volumenima Soft i valovita, koji najbolje izraziti najviše žena koja je u svakoj ženi. Da ne spominjem posjekotine i skalirani na klasiku da svaka sezona prolazi kao najnoviji trend: Fringe! Ne možete pronaći ono što je dobro za vas! Otkrivamo sve prijedloge ovog trenutka, koji dolaze iz najboljih frizerskih salona i najpoznatijih šetnika. Jeste li spremni obnoviti svoj izgled?

Gossip & News
19 Nov 19
Keith Harris

Find put the latest hair collection, called “Avant Garde” , made by Keith Harris, international hairstylist from UK

MUA: Rita Simone
Style & Direction: Ekaterina Belaya
Photographer: Daria Belikova
Assistant Photographer: Stanislav Kopanev
Assistant hair: Marina Vaskina
Assitant MUA: Margo Mayor
Post production: Celena

hair-collections

19 Nov 19
  • ANGELO SEMINARA ha concluso la sua collaborazione con DAVINES
Angelo Seminara
  • TOM CONNEL ricoprirà il nuovo ruolo di HAIR ART DIRECTOR per DAVINES
Tom Connel
18 Nov 19
Ashley Gamble

Elements, was inspired by the changing seasons and the vibrant, eclectic tones within nature. It finalised in HJ’s British Hairdressing Awards for Schwarzkopf Professional British Colour Technician of the Year and has awarded Ashley and –Stephanie front covers and social media coverage across the globe.

Hair: Stephanie and Ashley Gamble
Ph: Richard Miles
Stylist: Ashley Gamble  

hair-collections

15 Nov 19

Clicca qui e Guarda lo Sfogliabile

15 Nov 19

CREDITI:
Hairstylist: Angelo di Pasca per Saccucci's Master Class
Ph: Patrizio Gentile, Kobe Thinh Nguyen, Escalante.
Make up : Oristano Guevara, Sophia Chau Hoang

hair-collections

Encyclopedic hair website


Hairdressers brinuti o zdravlju kose u ljepoti i estetskim salonima, sa stilom frizure za modne-kosu fotografije i prodaju proizvoda za njegu kose.

Srodne teme

Frizeri leksikon

Hair Catalogue, Hairdressers, kosa, zdravlje, kozmetički saloni, frizura modne fotografije, frizura, estetika, prodaja, ćelavost skrb, Hair Catalogue, kosa pada, bojanje, sunčeve zrake, balayages, meches, shatush, deja-vu, Hair Catalogue, Globelife, pošteni frizeri, robne marke, frizerski sektor, tvrtke za bojanje kose, profesionalni proizvođači frizerskih proizvoda, proizvodi linije s trećim stranama, privatne naljepnice, pribor za kosu, Hair Catalogue, frizerski trgovci, veleprodaje prodavači kose proizvoda, trgovci frizerski proizvodi, frizeri, kozmetički saloni, istraživanje tržišta u frizerskoj industriji, oprema za kosu, informacije o kosi, informacije o kosi, Hair Catalogue, vijesti frizerski proizvodi, namještaj frizerske trgovine, uvoz izvoz, frizerski pribor

X

privacy