haircatalogue.com
Minden hajvágás egyetlen katalógusban online


Hair Catalogue : Ez egy élvonalbeli nemzetközi katalógust, ahol megtalálható az összes információt a frizurák, trendi frizurák, és javaslatokat fodrászok népszerű a pillanat. Ez a katalógus folyamatosan frissül, és nem a fodrászok. Ne feledje, hogy látogassa meg gyakran, hogy felfedezzék az új cikkek és információk a haj és frizurák divat. Az új szezon kezdődött, és a vágy, hogy változtatni már éreztem? Ha nem tudod, hogyan kell adni a lendületet, hogy a külsőt a fodrász, itt van, mit csinál az Ön számára: mi hozta össze, egy katalógust az összes fotó számunkra jelentős stílusa és nagy tendencia, sok hairstyilist, hogy inspirálja a legjobb. Vágások, színek, stílusok és frizurák minden fajta: a hagyományos egyenes vonal oldalsó sünök élénk és rugalmas, a rövid radikális kötetek puha és hullámos, hogy a legjobban kifejezni a legtöbb nő, hogy minden nő. Nem is beszélve a darabok és átméretezni, hogy a klasszikus, hogy minden évszakban halad a legújabb trend: a béren kívüli! Nem tudja megtalálni, mi a megfelelő az Ön számára! Felfedezjük az összes javaslatot a pillanat, jön a legjobb fodrászatok és a leghíresebb kifutókon. Készen állsz, hogy megújítja a külsőt?

Gossip & News
19 Nov 19
Keith Harris

Find put the latest hair collection, called “Avant Garde” , made by Keith Harris, international hairstylist from UK

MUA: Rita Simone
Style & Direction: Ekaterina Belaya
Photographer: Daria Belikova
Assistant Photographer: Stanislav Kopanev
Assistant hair: Marina Vaskina
Assitant MUA: Margo Mayor
Post production: Celena

hair-collections

19 Nov 19
  • ANGELO SEMINARA ha concluso la sua collaborazione con DAVINES
Angelo Seminara
  • TOM CONNEL ricoprirà il nuovo ruolo di HAIR ART DIRECTOR per DAVINES
Tom Connel
18 Nov 19
Ashley Gamble

Elements, was inspired by the changing seasons and the vibrant, eclectic tones within nature. It finalised in HJ’s British Hairdressing Awards for Schwarzkopf Professional British Colour Technician of the Year and has awarded Ashley and –Stephanie front covers and social media coverage across the globe.

Hair: Stephanie and Ashley Gamble
Ph: Richard Miles
Stylist: Ashley Gamble  

hair-collections

15 Nov 19

Clicca qui e Guarda lo Sfogliabile

15 Nov 19

CREDITI:
Hairstylist: Angelo di Pasca per Saccucci's Master Class
Ph: Patrizio Gentile, Kobe Thinh Nguyen, Escalante.
Make up : Oristano Guevara, Sophia Chau Hoang

hair-collections

Encyclopedic hair website


Fodrászok, hogy vigyázzon az egészségügyi haj a szépség és az esztétikai szalonokban, a stílus frizurát a divat-haj fotók és értékesítése hajápolási termékek.

Kapcsolódó témakörök

Fodrászok lexikonja

Hair Catalogue, fodrászok, haj, egészség, szépségszalonok, haj divat fotók, frizurák, esztétika, eladás, kopaszság ellátás, Hair Catalogue, haj alá, színezés, Sunstroke, balayages, meches, Shatush, Deja-Vu, Hair Catalogue, Globelife, Fair fodrász, haj termékek márkák, fodrászat ágazat, hajfestékek vállalatok, professzionális fodrászati termékek gyártói, gyárt vonalak harmadik felekkel, saját címkék, haj kiegészítők, Hair Catalogue, fodrászat kiskereskedők, a nagykereskedők eladók haj termékek, a kereskedők fodrászati termékek, fodrászok, szépségszalonok, piackutatás a haj divatipar, hajápoló berendezések, haj információ, haj információ, Hair Catalogue, Hírek Fodrászati termékek, bútor fodrászati műhelyek, import export, fodrász kellékek

X

privacy