haircatalogue.com
Semua luka rambut dalam katalog hanya dalam talian


Hair Catalogue : Ini adalah Katalog antarabangsa yang canggih di mana anda boleh menemui semua maklumat tentang gaya rambut, gaya rambut bergaya, dan cadangan oleh pendandan rambut yang popular pada masa ini. Katalog ini dikemaskini secara berterusan dan bukannya oleh pendandan rambut. Ingat untuk melawat ia sering untuk mencari artikel baru dan maklumat pada rambut dan fesyen yang gaya rambut. Musim baru telah bermula dan keinginan untuk menukar sudah dirasai? Jika anda tidak tahu bagaimana untuk memberi rangsangan kepada pandangan anda dari pendandan rambut anda, di sini adalah apa yang ia lakukan untuk anda: kami telah membawa bersama-sama, dalam satu Katalog semua gambar untuk kami gaya yang penting dan kecenderungan yang besar daripada banyak hairstyilist, untuk memberi inspirasi kepada yang terbaik. Luka, warna, gaya dan gaya rambut semua jenis: dari garis lurus tradisional dengan sifat yang bertenaga dan berdaya tahan, dengan kelantangan radikal pendek lembut dan gelombang, yang terbaik meluahkan paling perempuan yang dalam setiap wanita. Belum lagi potongan dan diperkembangkan ke klasik bahawa setiap musim lulus sebagai trend terkini: sampingan! Anda tidak boleh mencari apa yang sesuai untuk anda! Kami mendapati semua cadangan saat ini, datang dari salon rambut yang terbaik dan catwalk yang paling terkenal. Adakah anda bersedia untuk memperbaharui rupa anda?

Gossip & News
19 Nov 19
Keith Harris

Find put the latest hair collection, called “Avant Garde” , made by Keith Harris, international hairstylist from UK

MUA: Rita Simone
Style & Direction: Ekaterina Belaya
Photographer: Daria Belikova
Assistant Photographer: Stanislav Kopanev
Assistant hair: Marina Vaskina
Assitant MUA: Margo Mayor
Post production: Celena

hair-collections

19 Nov 19
  • ANGELO SEMINARA ha concluso la sua collaborazione con DAVINES
Angelo Seminara
  • TOM CONNEL ricoprirà il nuovo ruolo di HAIR ART DIRECTOR per DAVINES
Tom Connel
18 Nov 19
Ashley Gamble

Elements, was inspired by the changing seasons and the vibrant, eclectic tones within nature. It finalised in HJ’s British Hairdressing Awards for Schwarzkopf Professional British Colour Technician of the Year and has awarded Ashley and –Stephanie front covers and social media coverage across the globe.

Hair: Stephanie and Ashley Gamble
Ph: Richard Miles
Stylist: Ashley Gamble  

hair-collections

15 Nov 19

Clicca qui e Guarda lo Sfogliabile

15 Nov 19

CREDITI:
Hairstylist: Angelo di Pasca per Saccucci's Master Class
Ph: Patrizio Gentile, Kobe Thinh Nguyen, Escalante.
Make up : Oristano Guevara, Sophia Chau Hoang

hair-collections

Encyclopedic hair website


Pendandan rambut menjaga kesihatan rambut di salon kecantikan dan estetik, dengan gaya rambut yang bergaya untuk foto rambut fesyen dan penjualan produk penjagaan rambut.

Topik berkaitan

Ikon lexpendandan rambut

Hair Catalogue, pendandan rambut, rambut, Kesihatan, Salun Kecantikan, foto fesyen rambut, gaya rambut, estetika, jualan, botak penjagaan, Hair Catalogue, rambut jatuh, pewarna, tompok matahari, balayages, meches, berkecai ush, Deja-Vu, Hair Catalogue, Globelife, pendandan rambut yang adil, jenama produk rambut, sektor rambut, Syarikat pewarna rambut, pengilang produk rambut profesional, mengeluarkan talian dengan pihak ketiga, label peribadi, aksesori rambut, Hair Catalogue, peruncit pendandan rambut, Pemborong produk rambut penjual, peniaga rambut produk, pendandan rambut, Salun Kecantikan, penyelidikan pasaran dalam industri fesyen rambut, peralatan persalinan rambut, maklumat rambut, maklumat rambut, Hair Catalogue, berita produk pendandan rambut, perabot pendandan rambut, eksport import, alat pendandan rambut

X

privacy