haircatalogue.com
Toate taieturi de par intr-un singur catalog online


Hair Catalogue : Acesta este un catalog internațional de ultimă ora, unde puteți găsi toate informațiile cu privire la stiluri de păr, coafuri trendy, și recomandări de frizerii populare de moment. Acest catalog este actualizat continuu și nu de către saloane de coafură. Amintiți-vă să-l viziteze de multe ori pentru a descoperi noi articole și informații cu privire la păr și coafuri de moda. Noul sezon a început și dorința de a schimba a fost deja simțit? Dacă nu știți să dea un impuls pentru look-ul de la coafor, aici este ceea ce face pentru tine: am adus împreună, într-un catalog de toate fotografiile pentru noi styling semnificativ și tendința mare de multe hairstyilist, pentru a inspira cele mai bune. Tăieturi, culori, stiluri și coafuri de toate tipurile: de la linia dreaptă tradițională cu arici laterale vibrante și rezistente, cu volume radicale scurte moi și ondulate, care exprimă cel mai bine cea mai feminină care este în fiecare femeie. Să nu mai vorbim de tăieturi și scalate la un clasic care fiecare sezon trece ca ultima tendință: Fringe! Nu puteți găsi ceea ce este potrivit pentru tine! Descoperim toate propunerile momentului, venind din cele mai bune saloane de coafură și din cele mai faimoase pasarele. Ești gata să-ți reînnoiești look-ul?

Gossip & News
19 Nov 19
Keith Harris

Find put the latest hair collection, called “Avant Garde” , made by Keith Harris, international hairstylist from UK

MUA: Rita Simone
Style & Direction: Ekaterina Belaya
Photographer: Daria Belikova
Assistant Photographer: Stanislav Kopanev
Assistant hair: Marina Vaskina
Assitant MUA: Margo Mayor
Post production: Celena

hair-collections

19 Nov 19
  • ANGELO SEMINARA ha concluso la sua collaborazione con DAVINES
Angelo Seminara
  • TOM CONNEL ricoprirà il nuovo ruolo di HAIR ART DIRECTOR per DAVINES
Tom Connel
18 Nov 19
Ashley Gamble

Elements, was inspired by the changing seasons and the vibrant, eclectic tones within nature. It finalised in HJ’s British Hairdressing Awards for Schwarzkopf Professional British Colour Technician of the Year and has awarded Ashley and –Stephanie front covers and social media coverage across the globe.

Hair: Stephanie and Ashley Gamble
Ph: Richard Miles
Stylist: Ashley Gamble  

hair-collections

15 Nov 19

Clicca qui e Guarda lo Sfogliabile

15 Nov 19

CREDITI:
Hairstylist: Angelo di Pasca per Saccucci's Master Class
Ph: Patrizio Gentile, Kobe Thinh Nguyen, Escalante.
Make up : Oristano Guevara, Sophia Chau Hoang

hair-collections

Encyclopedic hair website

Lexicon pentru frizeri

Hair Catalogue, frizerii, păr, sănătate, saloane de frumusete, păr de moda fotografii, coafuri, estetica, vanzare, chelie de îngrijire, Hair Catalogue, căderea părului, colorare, sunstrokes, coloranți, meches, Shatush, deja-vu, Hair Catalogue, Globelife, saloane de coafură echitabile, branduri de produse de păr, sectorul de coafură, companii de colorare a părului, producători profesioniști de produse de coafură, produce linii cu terți, etichete private, accesorii pentru păr, Hair Catalogue, distribuitori de frizeri, angrosiști vânzătorii de produse de păr, dealeri produse de coafură, saloane de coafura, salon de frumusete, de cercetare de piață în industria modei părului, echipamente de coafură, informații despre păr, informații despre păr, Hair Catalogue, știri produse de coafură, magazine de coafură pentru mobilă, export de import, consumabile pentru coafor

X

privacy