haircatalogue.com
Vse dlake kosi v samo katalog na spletu


Hair Catalogue : To je najsodobnejši Mednarodni katalog, kjer lahko najdete vse informacije o las stilov, trendy pričeske, in priporočila, ki jih frizerji Popular trenutka. Ta katalog se posodablja neprekinjeno in ne s frizerji. Ne pozabite, da obiščete pogosto, da odkrijete nove članke in informacije o las in pričeske mode. Nova sezona se je začela in želja po spremembi je že čutil? Če ne veste, kako dati spodbudo za vaš videz iz vašega frizerski salon, tukaj je, kaj počne za vas: smo zbrali, v katalogu vseh fotografij za nas pomemben styling in veliko nagnjenost številnih frizerja, da navdihujejo najboljše. Kosi, barve, slogi in pričeske vseh vrst: od tradicionalnih ravne črte s stranskimi ježkov živahno in prožno, s kratkimi radikalne količine mehke in valovite, da je najbolje izraziti najbolj ženski, ki je v vsaki ženski. Da ne omenjam kosi in pomanjšane na klasično, da vsako sezono prehaja kot najnovejši trend: obrobje! Ne morete najti, kar je prav za vas! Odkrivamo vse predloge trenutka, ki prihajajo iz najboljših las salonih in najbolj znanih catwalks. Ali ste pripravljeni obnoviti svoj videz?

Gossip & News
19 Nov 19
Keith Harris

Find put the latest hair collection, called “Avant Garde” , made by Keith Harris, international hairstylist from UK

MUA: Rita Simone
Style & Direction: Ekaterina Belaya
Photographer: Daria Belikova
Assistant Photographer: Stanislav Kopanev
Assistant hair: Marina Vaskina
Assitant MUA: Margo Mayor
Post production: Celena

hair-collections

19 Nov 19
  • ANGELO SEMINARA ha concluso la sua collaborazione con DAVINES
Angelo Seminara
  • TOM CONNEL ricoprirà il nuovo ruolo di HAIR ART DIRECTOR per DAVINES
Tom Connel
18 Nov 19
Ashley Gamble

Elements, was inspired by the changing seasons and the vibrant, eclectic tones within nature. It finalised in HJ’s British Hairdressing Awards for Schwarzkopf Professional British Colour Technician of the Year and has awarded Ashley and –Stephanie front covers and social media coverage across the globe.

Hair: Stephanie and Ashley Gamble
Ph: Richard Miles
Stylist: Ashley Gamble  

hair-collections

15 Nov 19

Clicca qui e Guarda lo Sfogliabile

15 Nov 19

CREDITI:
Hairstylist: Angelo di Pasca per Saccucci's Master Class
Ph: Patrizio Gentile, Kobe Thinh Nguyen, Escalante.
Make up : Oristano Guevara, Sophia Chau Hoang

hair-collections

Encyclopedic hair website


Frizerji skrbijo za zdravje las v lepotnih in estetskih salonih, s slogi pričeske za fotografije mode-las in prodajo izdelkov za nego las.

Sorodne teme

Leksikon za frizerje

Hair Catalogue, frizerji, lasje, zdravje, kozmetični saloni, lasje modne fotografije, pričeske, estetika, prodaja, Ćelavost, Hair Catalogue, padec las, barvanje, sunstrokes, balayages, meches, shatush, deja-vu, Hair Catalogue, Globelife, pošteni frizerji, blagovne znamke izdelkov za lase, frizerski sektor, podjetja za barvanje las, profesionalni proizvajalci frizerjev, izdelujejo linije s tretjimi osebami, zasebne etikete, dodatki za lase, Hair Catalogue, prodajalci na drobno, trgovci na debelo prodajalci izdelkov za lase, trgovci frizerski izdelki, frizerji, kozmetični saloni, tržne raziskave v industriji za lase moda, oprema za obdelavo las, informacije o las, informacije o las, Hair Catalogue, novice frizerski izdelki, pohištvene frizernice, izvoz uvoza, frizerski material

X

privacy