haircatalogue.com
Svi rezovi kose u jedinom katalogu na mreži


Hair Catalogue : Ovo je svetski katalog sa više ivica gde možete naći sve informacije o stilovima kose, trendi frizure, kao i preporuke kod frizera koji su u ovom trenutku popularni. Ovaj katalog se neprekidno ažurira i ne putem frizera. Ne zaboravite da često posećujete i otkrijete nove članke i informacije o modu kose i frizure. Nova sezona je počela i želja za promenom je već osetila? Ako ne znate kako da date svoj izgled od frizera, evo šta to radi za vas: okupili smo se u katalogu svih fotografija za nas značajan stil i veliku tendenciju mnogih frizera, da inspirišemo najbolje. Rezovi, boje, stilovi i frizure svih vrsta: od tradicionalne prave linije sa latičnim mokraćima, živopisnim i elastičnim, sa kratkim radikalnim volumenima, mekanim i talasastim, koji najbolje izražavaju najviše ženskog pola u svakoj ženi. Da ne pominjem posekotine i razmera na klasičnu da svaka sezona prolazi kao poslednji trend: i to! Ne možete da nađete ono što vam je dobro! Mi otkrivamo sve predloge trenutka, koji dolaze iz najboljih salona za kosu i najpoznatijih Katara. Da li ste spremni da obnovite svoj izgled?

Gossip & News
19 Nov 19
Keith Harris

Find put the latest hair collection, called “Avant Garde” , made by Keith Harris, international hairstylist from UK

MUA: Rita Simone
Style & Direction: Ekaterina Belaya
Photographer: Daria Belikova
Assistant Photographer: Stanislav Kopanev
Assistant hair: Marina Vaskina
Assitant MUA: Margo Mayor
Post production: Celena

hair-collections

19 Nov 19
  • ANGELO SEMINARA ha concluso la sua collaborazione con DAVINES
Angelo Seminara
  • TOM CONNEL ricoprirà il nuovo ruolo di HAIR ART DIRECTOR per DAVINES
Tom Connel
18 Nov 19
Ashley Gamble

Elements, was inspired by the changing seasons and the vibrant, eclectic tones within nature. It finalised in HJ’s British Hairdressing Awards for Schwarzkopf Professional British Colour Technician of the Year and has awarded Ashley and –Stephanie front covers and social media coverage across the globe.

Hair: Stephanie and Ashley Gamble
Ph: Richard Miles
Stylist: Ashley Gamble  

hair-collections

15 Nov 19

Clicca qui e Guarda lo Sfogliabile

15 Nov 19

CREDITI:
Hairstylist: Angelo di Pasca per Saccucci's Master Class
Ph: Patrizio Gentile, Kobe Thinh Nguyen, Escalante.
Make up : Oristano Guevara, Sophia Chau Hoang

hair-collections

Encyclopedic hair website

Leksikon za frizere

Hair Catalogue, frizeri, kosa, zdravlje, saloni lepote, modne slike, frizure, estetika, prodaja, ćelavost nega, Hair Catalogue, pad kose, bojenje, zaleđe, okovi, šečeri, šatuš, deja-vu, Hair Catalogue, Globelife, fiera parrucchieri, marche prodotti capelli, settore parrucchieri, aziende tinture capelli, produttori prodotti professionali parrucchieri, fabbrica linee prodotti conto terzi, private label, accessori capelli, Hair Catalogue, rivenditori prodotti parrucchieri, grossisti venditori prodotti per capelli, concessionari prodotti per parrucchieri, agenti parrucchieri, saloni di bellezza, ricerche di mercato nel settore della moda capelli, attrezzature per parrucchieri, infoltimento capelli, informazioni capelli, Hair Catalogue, notizie prodotti parrucchieri, arredamento negozi di acconciatura, import export, forniture parrucchieri

X

privacy